fbpx

Værtindegave

Leder du efter en unik værtindegave som alternativ til den sædvanlige buket blomster? På denne side har vi samlet en række af vore glasprodukter, som er perfekte værtindegaver til overkommelige priser. Alle produkterne er håndlavede og unikke designs som helt sikkert vil gøre at lige netop din gave vil blive bemærket og beundret.

Du kan se mere om, hvordan vi laver vores glasprodukter her. Vi bruger udelukkende gennemfarvet kvalitetsglas fra Bullseyeglass Co.

Værtindegave til jul

Julehjerte i gaveæske

Dette smukke julehjerte til ophæng er en meget populær værtindegave op til jul. Hjertet leveres med rødt solkebånd og passer perfekt i et vindue, hvor det smukke røde glas kan glimte i lyset.

Hjerterne kan også købes med en elegant gaveæske med blødt skum. Selve julehjertet er 12cm x 12cm stort og gaveæsken er 17cm x 17cm.

Værtindegave til påske

vintergæk til ophæng
vintergæk til ophæng

Denne smukke vintergæk til ophæng er er en unik værtindegave i påsken. Hjerterne kan også købes med en elegant gaveæske med blødt skum. Hjertet er 12cm x 12cm, æsken er 17cm x 17cm.

Andre idéer til værtindegaver

Udover vores smukke vintergækker, findes der en række andre skønne glasblomster til ophæng, som er gode værtindegaver. Nedenfor kan du se nogle af dem, men gå ind på vores side for glasblomster og se dem alle.

Hvis du vil give lidt ekstra

Gaveæsker
Gaveæsker

Hvis du vil gøre lidt ekstra ud af din værtindegave tilbyder vi en smuk sort gave æske til mange af vores produkter.