fbpx

Om os

Et smukt hjem med smukke ting gør dig lykkeligere og gladere i hverdagen 

Hos Great Fun Arts bliver vi i godt humør, når vi er omgivet af smukke og farverige ting. Det smukke kan ligge i lysets spil i de bløde former af noget glaskunst. Kraftige farver leder tankerne hen på sol, palmer, strand og afslappet ferie på en sydhavsø. Og nogle gange glædes vi bare over at en kunstner har lagt kærlighed, sjæl og håndværksmæssig dygtighed i at forme lige netop denne bestemte ting.

Målet for os er at give sådanne oplevelse videre til dig som kunde og forhåbentlig få smilet frem og gøre din hverdag lidt gladere. 

Forkæl dig selv eller glæd en du holder af med en helt speciel gave.

Hvem er vi?

Great Fun Arts er grundlagt og drives af Thomas Rasmussen og Zia Thale. Vi elsker begge at være kreative – Thomas med glasfusing og Zia med acrylic pour og resin. Alle vore produkter er designet og håndlavet af os selv i vores lille værksted i Vanløse.

Hvor kan du møde os?

Vi har ikke nogen fysisk butik, men du er altid velkommen til at aftale en tid for at komme forbi og se vores glaskunst og resin-smykker og få en snak. Vi deltager endvidere i en række kunsthåndværkermesser og markeder i løbet af året.