fbpx

Værtindegave jul

Vil du glæde en du holder af med en helt særlig værtindegave til jul?

Vores håndlavede juleophæng i kvalitetsglas til overkommelige priser er utrolig populære som værtindegaver i julen.  Der er mange forskelige slags julehjerter og stjerner, så tag dig bare god tid, til at se det hele igennem. Alle ophæng leveres med silkebånd lige til at hænge op på juletræet, en troldegren eller i et vindue. Mange af produkterne fås endvidere med en elegant gaveæske med skumindlæg for at gøre din gave helt perfekt.

Julehjerter som værtindegave til jul

De flettede julehjerter i rødt og hvidt glas spiller virkelig smukt i skæret fra levende julelys. På billederne herunder kan du se de forskellige designs og størrelser. Klik på hvert billede for at læse mere om de enkelte glashjerter.

Rialtostjerner

Der gemmer sig en helt særlig historie bag vores Rialtostjerner. På en af vores allerførste rejser sammen til glasmekkaet i Venedig, så vi en dag en smuk glasstjerne på Rialtobroen. Fjolser, som vi var, købte vi den selvfølgelig ikke med det samme. Og da vi kom tilbage dagen efter, kunne vi ikke finde den igen.  Vores Rialtostjerner er lavet ud fra erindringen om denne skønne rejse tilsat vores egen designstil. Klik på billederne nedenfor for at se mere om Rialtostjernerne.

Glas fra Vanløse

Vi designer og fremstiller selv alle vores glasprodukter i vores lille værksted i Vanløse. Metoderne, vi anvender,  har deres oprindelse helt tilbage fra den allerførste menneskeskabte formning af glas for mere end 4000 år siden. Teknikken kaldes glasfusing eller ovnformet glas og du kan læse mere om det her. Vi anvender indfarvet glas fra Bullseye Glass Co.