fbpx

Anmeldelser af Great Fun Arts

Vi sætter en ære i at have tilfredse kunder, og gør gerne en ekstra indsats for at gøre dig 100% tilfreds med dit køb hos Great Fun Arts. Nedenfor kan du se anmeldelser fra vores tilfredse kunder, som alle har givet os 5 stjerner. Det er vi naturligvis meget stolte over og taknemmelige for,

Anmeldelser fra kunder

Jeg købte to hjerter, et til værtindegave og et til mig selv. De blev ikke sendt, næ nej. De blev skam personligt leveret. Hurtigt og effektivt. Det er service med stort S. Priserne er absolut rimelige og servisen er i top. Hvad kan man ønske mere som kunde?

Lisbeth Salvensen, 31-03-2020


Købte et af de smukke røde glashjerter og brugte det som julegave til en kær veninde – men jeg skal da bestemt have købt et til mig selv også. Det er så flot og oven i, kom Thomas selv ud og afleverede det til mig. Super service – mange tak for det.
Kan varmt anbefales.

Mette Jacobsen, 06-01-2020


Så smukke hjerter Må selv eje et par stykker til næste år
Og super service

Susan Bodholdt, 05-01-2020


Kære Thomas
Jeg sender mine bedste hilsner til dig.
Alt hvad jeg har købt hos dig er blevet taget imod med glæde og kærlighed.
Jeg takker dig for den fantastiske service, altså direkte levering af dig selv, hold da op en service.
Du er med til at gøre verden til et dejligt sted at være.
Glædelig Jul og Godt Nytår til dig og din familie.

Tina Petersen, 17-12-2019


Jeg har købt to af de meget flotte julehjerter i super fin gaveæske…. blev leverer af Thomas selv hos mig i Hvidovre … service ud over alle grænser… kan kun anbefale at handle her….
Bedste julehilsen
Per

Per Rasmussen, 15-12-2019


Meget flotte julehjerter de bragte stor glæde hos modtageren.kan varmt anbefale flot håndværk

Rigtigt flot julehjerte absolut pengene værd


Pia Iversen. 16-11-2019

Anmeldelser fem stjerner

Smukke glasblomster. Jeg er så glad for dem. De pynter på min altan.

Inge-Mette Stripp, 17-08-2019

Jeg har i dag modtaget de smukkeste påskeophæng leveret af en meget venlig mand.
De pynter fint i vinduet og kan varmt anbefales.

Ingelice Jacobsen, 13-04-2019

Det var en meget, meget værdsargave!

Ann-Charlotte Wrange, 13-04-2019

Jeg bestilte kort før jul et hjerte og en stjerne .. havde tænkt jeg selv ville hente da jeg ville bruge dem som værtindegaver. Thomas tilbød som en ekstra juletjeneste at komme og aflevere .. super service!! Jeg bestilte så en ekstra stjerne istedet  .. Super flotte sager <3.

Marianne Møller, 04-01-2019

Jeg købte to glashjerter kort før jul – tiltænkt min svigermor i værtindegave juleaften.
Hun blev utroligt glad for dem og hængte dem op med det samme. Jeg må indrømme at jeg er lidt misundelig på de fine hjerter og er ret sikker på at jeg vil købe nogle af dem til mig selv.
Mange tak for god service og smukke vare.

Tina Christoffersen, 01-01-2019

Wauw, så fik jeg mine Rialto stjerner og de hænger så fint i køkkenvinduet. Dejligt med noget dansk håndlavet kunst! God service og hurtig levering.

Lenette Kaalund, 05-01-2018

Meget smukke julehjerte, der pynter her på kontoret. Super hurtig levering og professionel service.

Margot Kjerulff, 03-01-2018

Smukt håndarbejde – julen stråler ud af dem!

Kristian Buchwald, 02-01-2018

Det er de fineste julehjerter. Glasset og farven er så flot når sollyset skinner i.

Helle Rønnov, 02-01-2018