fbpx

Glasblomster til haven

Få farve hele året med smukke håndlavede glasblomster til haven

Vores håndlavede glasblomster til haven fås i mange forskellige farvekombinationer og størrelser – og der kommer hele tiden nye til. Så check webshoppen for alle de mange varianter her.

Glasblomster passer ikke bare til haven, men kan også sagtens pynte i en altankasse eller i dine urtepotter indendørs. En buket med glasblomster koster ikke meget mere end en rigtig buket, men holder tilgengæld evigt.

Smukke glasblomster. Jeg er så glad for dem. De pynter på min altan. – Anmeldelse fra Inge-Mette.

Giv en glasblomst i gave

Mangler du er gaveidé til en du holder af? Med en glasblomst giver du en helt speciel gave, som helt sikkert vil skabe glæde og røre den, du giver den til.

En af vore kunder har faktisk givet en lille krukke med glasblomster til sin mor på et plejehjem, hvor almindelige blomster ikke er tilladt. Den gave skabte virkelig lykke og bragte farver ind på stuen.

Glasblomster kan tåle vejret

Vi bruger udelukkende kvalitetsglas fra Bullseye, som er gennemfarvet fra fabrikken og som ikke falmer i solen. De laver nogle skønne farver, som du kan få glæde af i din have. Selv stilken er lavet er elforzinket jern, som ikke ruster. Så dine glasblomster kan sagtens tåle at stå ude hele året – år efter år – uden at blive grimme eller ruste.

Vores glasblomster er lavet ved hjælp af glasfusingteknikker, som stammer helt tilbage fra de gamle ægyptere. Dengang havde man endnu ikke lært at puste glas, så alt blev lavet ved at varme glasset op og forme det. Den type glas, vi laver, kaldes derfor ofte også ovnformet glas. Kronblade og de grønne blade skæres i farvet glas og detaljerne laves med glasstringers – som er tynde stænger af glas. Det kræver to brændinger i vores glasovn at lave blomsterne. Første brænding er en såkaldt fuldfusing, hvor temperaturen kommer op over 800 grader Celcius. Næste brænding er en såkaldt slumping, hvor blomsterhoverne lægge i en form, hvor de får en svag bukket facon fra.

Hvis du vil se mere om, hvordan vi laver vores glas, har vi lavet en lille video her.