fbpx

Dørskilte i glas med figurer

Lækre håndlavede dørskilte i glas

Kunne du tænke dig et helt personligt skilt?

Jeg designer og fremstiller håndlavede dørskilte i farvet glas med sjove små figurer på skiltet. Du kan bruge skiltet til din hoveddør, dit kontor, dit firma, dit hobbyrum, eller noget helt femte. Mange vælger også at give et skilt som en personlig gave.

Du kan vælge en figur og en tekst, som betyder noget helt særligt for dig eller den, du vil give skiltet til. Se eksempler på skilte, jeg har lavet til andre kunder herunder. Se også nogle af de standard figurer, jeg laver her.

Bogstaverne håndlaver jeg selv ud af tynde glasstrenge, som jeg former over et lys. Glasset er gennemfarvet kvalitetsglas fra Bullseye Glass Co, som tåler at sidde ude hele året og som ikke falmer i solen.

Skiltene monteres med 4 stk elegante rustfri monteringsbeslag, som naturligvis også medfølger.

Udfyld felterne nedenfor og send os dit ønske til desig af dit skilt. Så konakter jeg dig per email med nogle skitser af, hvordan dit nye skilt kan komme til at se ud sa,t en pris.