fbpx
Udsolgt

Kursus i glasfusing – lær at lave en blomst

Brug et par hyggelige timer på at lave dine helt egne glasblomster

Leder du efter en hyggelig aktivitet, som du kan lave sammen med din famile, venner eller kolleger? Så var et kursus i glas fusing måske noget.

På dette kursus lærer du de grundlæggende principper for at lave fusing glas i de smukke indfarvede glasplader fra Bullseye. Thomas guider dig stille og rolig igennem, hvordan du skærer og brækker det smukke glas ud. Holdene er meget små med typisk 3 – 6 personer, så der er god tid til at alle får mest muligt ud af undervisningen.

På kurset laver du 2 stk af den viste blomst på ca. 9cm i diameter. Det indebærer blandt andet, at du skal lære at skære cirkler i glas. Efter kurset smelter Thomas dine blomster sammen og sender eller leverer dem direkte hjem til dig eller din arbejdsplads.

Prisen er 500,- kr per person og inkluderer undervisning, glas-materialer, brændinger samt levering af af blomsterne. Der skal minimum tilmeldes 2 personer til kurset for at det gennemføres.

Kurset foregår normalt i Great Fun Arts lokaler i Vanløse, men vi kan også aftale, at jeg kommer ud til Jer, hvis I har lokaler til det.

Kontakt mig på info@greatfunarts.com for at høre mere om kurset.

 

 

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Yderligere information

Kursustider

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kursus i glasfusing – lær at lave en blomst”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *