fbpx

Værtindegave 100 kr

Leder du efter en unik værtindegave til omkring 100 kr som alternativ til den sædvanlige buket blomster? På denne side har vi samlet en række af vore glasprodukter, som er perfekte værtindegaver til overkommelige priser. Alle produkterne er håndlavede og unikke designs som helt sikkert vil gøre at lige netop din gave vil blive bemærket og beundret.

Jeg bringer gratis og personligt ud overalt på Sjælland efter aftale.

Du kan se mere om, hvordan vi laver vores glasprodukter her. Vi bruger udelukkende gennemfarvet kvalitetsglas fra Bullseyeglass Co.

Værtindegave til ca. 100 kr til jul

Julehjerte i gaveæske

Dette smukke julehjerte til ophæng er en meget populær værtindegave op til jul og koster kun 119- kr. Hjerterne kan også købes med en flot gaveæske for 149,- kr. Hjertet er 12cm x 12cm, æsken er 17cm x 17cm.

Værtindegave til påske

Påskelilje i gaveæske
Påskelilje i gaveæske

Denne smukke påskelilje til ophæng er er en unik værtindegave i påsken og koster kun 119,- kr. Hjerterne kan også købes med en flot gaveæske for 149,- kr. Hjertet er 12cm x 12cm, æsken er 17cm x 17cm.

Andre idéer til værtindegaver

Lille skål i stribet blåt og grønt glas – 10cm x 10cm. Giver kulør til badeværelset som sæbeskål eller som fad til et bloklys. Prisen er 95,- kr pr stk. Fadene er fremstillet ved at smelte en masse glasstrimler samme og efterfølgende slumpe dem i en keramikform.

Stribet sæbeskål i hånd
Stribet sæbeskål i hånd

Vi har også en stor sæbeskål til 145,- kr, som vist på billedet.

CHESS fyrfadsstage
CHESS fyrfadsstage

Vores CHESS, MIST eller WISH fyrfadsstager koster kun 95,- kr per stk. De fungerer perfekt som housewarming- eller værtindegave. Størrelsen er 10cm x 10cm.

Hvis du vil give lidt ekstra

Gaveæsker
Gaveæsker

Hvis du vil gøre lidt ekstra ud af din værtindegave tilbyder vi en smuk sort gave æske til både vores lysestager og sæbeskålsprodukter. Gaveæsken koster 30,- kr oveni prisen på produktet.